Justin Bieber zaait weer #twitterpaniek: ‘Ik ga met pensioen’

Een week geleden waren alle Beliebers al in paniek, omdat Justin Bieber in een interview bij een radiostation gezegd had dat ‘ie ermee ging kappen. Later bracht een manager weer rust in de tent door te bevestigen dat het tieneridool alleen even pauze zou nemen. Maar op eerste Kerstdag zet Bieber toch gewoon op Twitter dat hij met pensioen gaat.

“Mijn geliefde beliebers, ik ga officieel met pensioen”, tweette hij. De tweet werd bijna een kwart miljoen keer geretweet.

Bron: sxc.hu

Een uurtje later nuanceerde de grapjas het toch maar een beetje. “In de media wordt veel over me gepraat. Ze verzinnen veel leugens en willen dat ik faal, maar ik zal jullie nooit verlaten. Een belieber zijn is een levensstijl”. En daarna: “Wees aardig en geef elkaar liefde, vergeef elkaar zoals god ons vergaf via Jezus, vrolijk kerstfeest IK BEN HIER VOOR ALTIJD”. Die laatste twee tweets werden allebei nog zo’n 150.000 keer geretweet.

Het blijft dus een beetje vaag wat Bieber gaat doen, maar het lijkt er op dat zijn trouwe schare fans voorlopig nog niet van hem af is.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>