Clairy Polak heeft spijt van zombie-hoax

Clairy Polak betreurt dat ze zichzelf heeft geleend voor een nep-talkshow over zombie’s tijdens het tv-Lab. Als anchorwoman van het experimentele discussieprogramma Take ten besprak Clairy op haar bekende, bloedserieuze toon de opkomst van zombies.

In de Varagids zegt de presentatrice dat ze had verwacht dat kijkers wel door zouden hebben dat het programma slechts een toneelstukje was, sindsdien wordt Polak regelmatig door mensen aangeklampt die werkelijk in zombies geloven.

“Ik had dat nooit moeten doen. Het tast mijn geloofwaardigheid aan. Ik doe het nooit weer.” Wij vonden de zombie-show destijds maar een stom toneelstukje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>