Brit ziet maan aan voor ufo en belt alarmnummer


 De telefonistes van het Britse alarmnummer 999 hebben het soms zwaar te verduren. Zo belde er deze week een man om te melden dat er een raar flikkerend lichtje boven zijn huis aan de hemel stond. De telefoniste neemt de melding uiterst serieus op. Twee minuten later belt de man voor de tweede keer, hij heeft zich vergist… het was de maan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Brit ziet maan aan voor ufo en belt alarmnummer

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>