HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic

Elke zondag tussen 12 en 1 op Qmusic, brengen we je op de hoogte van het allerlaatste nepnieuws. Herken jij de hoax, uit deze drie bizarre berichten? De oplossing hoor je bij Joey van der Velden op Qmusic. Luister hier het item terug.


Brit ziet maan aan voor ufo en belt alarmnummer
De telefonistes van het Britse alarmnummer 999 hebben het soms zwaar te verduren. Zo belde er deze week een man om te melden dat er een raar flikkerend lichtje boven zijn huis aan de hemel stond. Het was de maan. Waar of niet waar?

Duivel ontdekt in beroemde fresco van Giotto
In de Sint-Franciscusbasiliek in Assisi is een afbeelding van de duivel ontdekt in een van de wereldberoemde fresco’s van Giotto. Het hoofd van de duivel is verstopt tussen wolken aan de bovenkant van een fresco. Waar of niet waar?

Justin Bieber is vader
De 20-jarige Mariah Yeater uit Californiƫ beweert dat Justin de vader is van haar kind. Het tieneridool zou haar bezwangerd hebben na een van zijn concerten. Binnenkort gaat ze naar de rechtbank om te eisen dat Justin haar baby erkend en bovendien een flink geldbedrag overmaakt. Waar of niet waar?

 

 

HOAX.RADIO: Herken de hoax op Qmusic by Fred Buddingh

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>