Blonde Anna Champman krijgt 4 maanden celstraf

Kennen jullie Anna Champman nog? Deze knappe roodharige spionne werd in 2010 gearresteerd. Sindsdien is ze een wereldwijde bekendheid, stond ze in vrijwel alle modebladen en ging ze bijna naakt voor een mannenblad. Champman werd de VS uitgezet, maar promoveerde als supermodel.

De roodharige spionne lijkt, het grote voorbeeld voor de blonde Anna Fermanova, in 2010 werd ze gesnapt, met een rugzak vol nachtkijkers en een vliegticket naar Moskou. Toen de politie haar aanhield smeekte ze de agenten haar te vergeven, “de nachtkijkers waren voor haar rijke pappa en zijn jachtvriendjes”, aldus the Daily Mail. Toen ze toch in de cel belandde wist Fermanova dat haar plan was gelukt. Binnenkort zal ze in sexy poses in de mannenbladen schitteren, dat zou die 4 maanden cel meer dan waard zijn. Wie alvast een voorproefje van haar Russische schoonheid wil, haar Facebook-profiel puilt uit van de spiegelkiekjes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>