Tweede sexy Anna verdacht van spionage

DIGIPIXhoax6Na de spraakmakende affaire van Anna Chapman, de Russische roodharige babe die jarenlang bespioneerde voor het Kremlin. Is er een nieuwe schoonheid opgedoken die door de Amerikaanse justitie verdacht wordt van spionagepraktijken. Haar 24-jarige naamgenoot Anna Fermanova, (PICS) werd deze week met een koffer nachtkijkers in haar kraag gevat. De sexy dame verblijft op dit moment bij haar ouders, nadat ze op een is vrijgelaten.

De vermeende spionne is geboren in Riga en woont in Texas, studeert massacommunicatie en kunstgeschiedenis, maar reist regelmatig naar Moskou om daar ‘Engelse les’ te geven. In Moskou woont tevens haar echtgenoot, een decadente bankier die houdt van beren schieten.

Volgens Fermanova zijn de nachtkijkers bestemd voor haar jagende man en zijn vrienden. De sexy Anna is geen spion, maar gewoon een dom blondje dat de kleine lettertjes niet goed heeft gelezen. En dat is eigenlijk best jammer. We hadden haar graag samen met haar collega Anna Chapman in een natuurfilm gezien.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tweede sexy Anna verdacht van spionage

  1. Pingback: ‘Wikileaks lekt naaktfoto spionne Anna Chapman’ | Hoax

  2. Pingback: Blonde Anna Champman veroordeeld tot 4 maanden celstraf | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>