Siberië erkent bestaan Yeti

Lokale autoriteiten in de regio Kemerovo in het zuiden van Siberië erkennen het bestaan van het mythische bergwezen de Yeti, ook wel bekend als de Verschrikkelijke Sneeuwman.

Tijdens een expeditie zijn er voetafdrukken en een slaapplek van het sneeuwmonster ontdekt. De verzamelde gegevens moeten nog onderzocht worden, maar zouden zo onweerlegbaar zijn dat is besloten de Yeti als diersoort te erkennen. Volgens de onderzoekers zou er in de bossen een groep van twaalf Yeti’s leven.

De ontdekking van de ‘nieuwe’ diersoort wordt ruim uitgemeten in de internationale pers en dat is waarschijnlijk precies hoe de Siberische autoriteiten het gewild hebben. De regio probeert al enige tijd het toerisme te stimuleren en de Yeti is één van de nieuwe toeristische attracties. Tevens zijn er plannen een groot onderzoekscentrum te openen om de Yeti te bestuderen en werkt men aan de plannen voor een tijdschrift over de verschrikkelijke Sneeuwman.

De ontdekking van de Yeti is voor de Siberische provincie van levensbelang. De levensstandaard in het gebied is laag en er zijn weinig banen. De verwachting is dat door de erkenning van de Yeti het toerisme in de regio toeneemt. Daarvoor willen de dorpsbewoners met liefde per toerbeurt in een berenpak kruipen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Siberië erkent bestaan Yeti

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Bestaat de Yeti echt? | Hoax

  2. Pingback: ‘Yeti en Bigfoot bestaan voor 95%’ | Hoax

  3. Pingback: ‘Omgebogen boom bewijst bestaan Bigfoot’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>