HOAX.RADIO: Bestaat de Yeti echt?

Elke dinsdagnacht is uw blogger van hoax.blog.nl  te horen op Radio 1 in de zendtijd van WNL.

Groot nieuws deze week uit het ijskoude Siberië, de Yeti bestaat echt. Tijdens een expeditie in de buurt van de stad Kemerovo zijn pootafdrukken en een slaapplek van het sneeuwmonster ontdekt. De verzamelde gegevens moeten nog onderzocht worden, maar de lokale autoriteiten hebben alvast bekend gemaakt het bestaan van de Yeti te erkennen.

Hoe geloofwaardig is dit nieuws eigenlijk? Wetenschapper John de Vos van Naturalis en apenprofessor Jan van Hooff geven hun menig. Ook bellen we met kunstenares Geke Hoogstins, zij praat ons bij over de andere bezienswaardigheden van deze Siberische uithoek. Luister hier de aflevering terug.

 

HOAX.RADIO: Bestaat de Yeti echt?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “HOAX.RADIO: Bestaat de Yeti echt?

  1. Pingback: HOAX.RADIO: Het einde van de wereld | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>