‘Twitter Bob de boxer toch reclamestunt?’

Bob de boxer, de hond van nieuwslezer Jan de Hoop is gestopt met twitter, als afscheidcadeau gaf hij ook uiteindelijk zijn identiteit vrij. Niet Jan de Hoop zelf of Coen en Sander zaten achter de grap, maar ene René uit Zuid Limburg kroop enkele maanden lang in de huid van hond Bob. De koek was op, schrijft hij in een document waarin hij de geschiedenis van zijn prank uitgebreid beschrijft.

“Ik ben geen BN‟er. Ik ben gewoon één van de vele volgers van Jan die @bobdeboxer is gaan doen. Ik ben René, heb het grootste deel van m’n leven in Rotterdam gewoond en woon nu in Zuid Limburg. Ik ben getrouwd en ben de vader van twee dochtertjes.”

Toch vertrouwen wij het zaakje nog steeds niet helemaal, het zou ons niets verbazen als René uiteindelijk stiekem betaald werd door Landal Green Parks, de naam van het vakantiepark werd in de tweets namelijk verdacht veel gedropt en ook onderstaand filmpje doet onze wenkbrauwen fronzen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>