Wie zit er achter het Twitteraccount van Bob de Boxer?

Bob de Boxer, de hond van nieuwslezer Jan de Hoop heeft sinds begin juni zijn eigen twitteraccount. Hierop twittert hij dagelijks over zijn hondenleven, met succes want hij heeft al bijna 5000 volgers.

Zo laat de boxer weten wat hij te eten krijgt, wanneer hij wordt uitgelaten, dat hij niet begrijpt waarom Jan hem alsmaar commandeert te zitten en dat hij het ontbijtnieuws gaat presenteren, wanneer hij meer volgers heeft dan zijn baasje.

Uiteraard twittert Bob de boxer niet echt, maar de grappenmaker die achter het nep-twitteraccount zit is wel een goede. Wie die grappenmaker is, weet nog geen hond, ook Jan de Hoop zelf niet. We zetten de verdachten op een rij.
RTL Boulevard verdenkt radiomakers Coen en Sander, omdat zij regelmatig grappen maken over het huisdier van Jan de Hoop. Maar de twee presentatoren ontkennen hun betrokkenheid. Ook wordt hun producer Paul Stoel genoemd. Maar als zij verdacht zijn, dan is Boulevard-voiceover Jeroen Kijk in de Vegte het ook, hij besteedde in zijn radioprogramma immers ook aandacht aan het twitteraccount van Bob.

Een andere verdachte is Bas Hoogland directeur van Landal Green Parks, het bungalowpark waar Jan en Bob deze vakantie tijdelijk verblijven omdat hun huis wordt verbouwd. Hij twitterde dat @BobdeBoxer de allereerste hondgast in de vernieuwde Landal bungalow is. Ook post hij een foto waarop hij samen met Bob en baasje Jan poseert. Wie is jouw hoofdverdachte?

Wie zit er achter het Twitteraccount van Bob de boxer?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wie zit er achter het Twitteraccount van Bob de Boxer?

  1. CarolR1968

    Ik doe maar niet mee…. ;-)

      /   Reply  / 
  2. Henk Jan

    Als ‘hen’ verdacht zijn?! Wauw, wat een slecht Nederlands zeg! Gestopt met lezen!

      /   Reply  / 
    1. Anti Letterneukers

      “Maar als hen verdacht zijn is geen pretje”, antwoorde de kip op een vraag van Rechter Haan.

        /   Reply  / 
  3. Babs

    Volgens mij is het: MARTIN GAUS hahaha!

      /   Reply  / 
  4. Sylvis

    Het is Coen van jan….of toch jan zelf??

      /   Reply  / 
  5. Pingback: ‘Twitter Bob de boxer toch reclamestunt?’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>