‘Huwelijk Lisa van Goinga met neef Kadaffi was nep’

De vader van het Nederlandse model Lisa van Goinga, the second, blijft volhouden dat zijn dochter niet in het Noord-Afrikaanse land is.

“Wat Ze zegt is niet waar, áls ze het al gezegd heeft,” zegt Van Goinga in het Algemeen Dagblad. “Ik denk dat het een combinatie is van leugens en geruchten.” Maar waar zijn dochter dan wil is, wil hij niet zeggen: “Ze is gewoon op vakantie en niet in Libië.”

Ook haar huwelijk met de neef van Kadaffi in 2003 was volgens haar vader een toneelstukje: “Dat was een nephuwelijk. In scène gezet als een soort netwerkborrel voor rijke zakenmensen.” Van Goinga was zelf ook bij de voorstelling aanwezig en speelde zijn rol als aanstaande schoonvader vrolijk mee: “Het klinkt raar, maar het is daar een hele andere cultuur.” Wij zijn benieuwd hoeveel geld pappa Van Goinga en zijn dochter voor hun figurantenrol heeft ontvangen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>