Kaddafi liefje heeft alleen gebroken arm

Het Nederlandse fotomodel dat in een ziekenhuis in Tripoli ligt na een val van een balkon is oké. Eerder werd gemeld dat ze in coma zou liggen, maar volgens de Wereldomroep heeft de geverfde blondine alleen een gebroken arm. Wat haar in Libië werkelijk overkomen is blijft verder een raadsel.

Volgens de Telegraaf was het Nederlandse model uitgenodigd door één van de meest gestoorde zonen van dictator Kadaffi. De zoon van staat vooral bekend als domme vrouwengek en maakte hij het ooit zo bont dat zijn vader hem op ballingschap naar Egypte stuurde.  Onlangs vergaf Kadaffi zijn zoon en gaf hem een baan als Nationaal Veiligheidsadviseur. In die functie sluisde hij 1,2 miljard dollar door naar zijn eigen rekening.

Zij en de zoon van Kadaffi zouden elkaar in Londen hebben ontmoet. Daarop zou hij haar nu hebben uitgenodigd om naar Libië te komen. Terwijl de rebellenopstand oplaaide, reisde het fotomodel op 11 augustus naar Tripoli. Maar naïef mogen we haar niet noemen, dan krijgen we het met haar moeder aan de stok: “Ze is een hele stoere meid. Als fotomodel leerde ze haar eigen boontjes doppen.”

Een tripje naar Tripoli dat doe je niet zomaar, zeker niet als je een verstandig fotomodel bent. Wat haar bezielde, daarover kunnen we vooralsnog alleen nog discussiëren. Is het model uit vrije wil naar Tripoli gereisd? Beloofde Kadaffi haar een basisplaats in zijn vrouwenleger? Was ze bezweken voor de vette bankrekening van Kadaffi’s zoon? Complottheorieen zijn welkom in de reacties.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kaddafi liefje heeft alleen gebroken arm

 1. H.D.B. Go

  Wat mij het meeste stoort in alle berichtgevingen omtrent de situaties in de Arabische landen, is het feit dat die schijnheilige westerse mogenheden ineens de moraal apostel uithangen en het over democratische grondrechten hebben van de bevolking. Jarenlang hebben ze die feodale machthebbers geen strobreed in de weg gelegd, maar getolereerd, business as usual.
  En wat bezielde om in een zeer onrustige politieke periode naar Tripoli af te reizen, dat zullen wel meerdere weldenkende mensen willen weten en niet op de allerlaatste plaats het Min.v.BuZa en de AIVD en de Militaire Inlichtingen dienst.

    /   Reply  / 
 2. koen

  laat zo’n vrouw lekker aan haar eigen lot over. ze zal wel veel geld ontvangen om daar de hoer uit te hangen voor de Kaddafi’s,

    /   Reply  / 
 3. Klaas

  Talitha is een heldin!! die door de media nu overspoeld wordmet negatieve berichtgeving, maar ze heeft niets misdaan,
  voor mij is ze een held!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>