Hoeveel doden vielen er op Pukkelpop?

Afgelopen vrijdag trok er een zware storm over het Belgische festival Pukkelpop. De plaatselijke windhoos had dramatische gevolgen. Tenten vlogen in het rond, bomen vielen om en podia zakte in elkaar. Al snel kwam het bericht dat er slachtoffers waren gevallen: 6 doden, aldus persbureau Belga. Maar dit bleek een misrekening, het dodental werd door de brandweer snel bijgesteld naar 1. Helaas bleef het daar niet bij, uiteindelijk vielen er op deze stormachtige editie van Pukkelpop 5 doden te betreuren.

Maar vandaag blijkt dat het aantal doden toch weer moet worden bijgesteld. Een man die niet op het festival was en als gevolg van het noodweer in kritieke toestand naar het ziekenhuis was gebracht, werd aanvankelijk meegeteld als slachtoffer, dat bericht de Gazet van Antwerpen. Maar of je van deze vergissing nu blij moet worden?  Één dode meer of minder het blijven er nog steeds teveel.

In de nasleep van Pukkelpop viel nog wel nog een vijfde dode. Een 21-jarige Belg kwam zaterdagochtend om het leven bij een bizar treinongeluk. Hij was vermoedelijk op weg naar huis toen hij aangereden werd door een goederentrein. Gruwelijk genoeg bemerkte de machinist het ongeval niet, waardoor de jongen twee uur later door een volgende trein weer werd overreden. Een gruwelijk ongeluk, om naar van te worden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hoeveel doden vielen er op Pukkelpop?

  1. Pingback: Nick en Simon uit elkaar?? | Hoax

  2. Pingback: ‘Illegaal downloaden was oorzaak drama Pukkelpop’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>