‘Nick en Simon uit elkaar na partnerruil’

Na het festivaldrama op Pukkelpop heeft afgelopen weekend ook veel goeds opgeleverd. Het werd eindelijk zomer, Khadaffi heeft zijn tent ingepakt voor een lange vakantie en Nick en Simon gaan uit elkaar.

De twee Volendammers hebben slaande ruzie en  kunnen elkaars bloed wel drinken. Nick rookt Simon het liefst uit in de lokale palingrokerij, terwijl Simon zijn ex-collega graag 25 uur opsluit met de muziek van Jan Smit.

Nick Schilder liet vrijdag aan Radio 2-dj Jan Willem Roodbeen weten: ‘We hebben groot nieuws te melden. Het gaat om een muzikaal avontuur waarbij het nooit meer hetzelfde zal zijn‘, zo luidde zijn geheimzinnige boodschap.

Helaas is het gerucht een grote hoax. In de wereld geholpen door de Tros, die straks een nieuw programma over de twee aangekondigd. Maar we blijven graag nog even in de waan…

Update: De geruchten dat Nick & Simon uit elkaar gaan blijken maandag deels waar. Het gaat echter om een zeer tijdelijke break. Nick & Simon doen tijdelijk aan partnerruil met Acda en de Munnik. Dit maakten ze bekend in het Radio 2 programma Gouden Uren, aldus dePers.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>