Jezus verschijnt op kassabon (YouTube)

Een Amerikaans koppel gelooft het gezicht van Jezus te herkennen in een kassabon van warenhuis Walmart.

Gentry Lee Sutherland en Jacob Simmons ontvingen het bonnetje toen ze hun vakantiefoto’s lieten afdrukken.

Toen ik thuiskwam had ik het recept op de keukentafel laten liggen. Drie dagen later toen we  terugkwamen van de avonddienst in de kerk, ontdekte we een mysterieuze verschijning die precies lijkt op Jezus van Nazareth”, vertellen de twee gelovigen aan een verslaggever van New York Daily News.

Van een toevalligheid wil het koppel niets weten: “Er zijn veel mensen die ons niet geloven, maar ik ben overtuigd van wat ik gezien heb. De vraag die ik aan de ongelovigen wil stellen is: Ken jij iemand anders die zijn beeltenis op een kassabon kan laten verschijnen?”

Warenhuis Walmart verklaart dat er door temperatuurverschil wel vaker vreemde figuren op kassabonnetjes ontstaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus verschijnt op kassabon (YouTube)

  1. Pingback: Gezicht doet kiekeboe op röntgenfoto scrotum | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>