Gezicht doet kiekeboe op röntgenfoto scrotum

Als Jezus ineens verschijnt op een kassabonnetje van de WalMart of de maagd Maria kiekeboe zegt in een zak chips wordt met believers meestal de spot gedreven. Maar niet met deze miraculeuze verschijning van een lachend gezichtje, die opdook op de röntgenfoto van een 45-jarige Amerikaan die pijn had aan zijn ballen.
De foto werd zelfs gepubliceerd in een uiterst serieus medisch tijdschrift. De diagnose was minder grappig, de man zijn testikels moesten worden verwijderd. Nog steeds valt met hem echter niet te spotten, hij verkocht de foto op Ebay voor 18.000 dollar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>