Jezus doet kiekeboe op slipper

De Brit Leon Thompson (25) wist niet wat hij zag toen hij in de zool van de slipper van zijn vriendin, de beeltenis van Jezus zag verschijnen. (zie foto’s) De merkwaardige verschijning deed zich voor na een lange boswandeling.

In een heilig wonder gelooft de Brit niet: “De afdruk moet ontstaan zijn door de zweetvoeten van mijn vriendin. God heeft wel betere dingen te doen, daarnaast geloof ik niet in het sprookje van de Bijbel”, aldus Thompson.

De Brit heeft besloten het wonder om te zetten in keiharde euro’s, de teenslipper staat te koop op Ebay. Het openingsbod is 50 euro. In de hemel zal de ontdekker waarschijnlijk nooit komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jezus doet kiekeboe op slipper

  1. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

  2. Pingback: Jezus doet kiekeboe in Schiedam | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>