‘Osama Bin Laden was al negen jaar dood’

Geen kogel uit een Amerikaans geweer, maar een nierziekte zou de doodsoorzaak geweest zijn van Osama Bin Laden. Volgens een theorie is de terroristenleider negen jaar geleden aan een natuurlijke dood gestorven. Met het opeisen van de ‘dood’ van Osama wil Amerika alleen maar Al Qaida een hak zetten. Zo schetst de Daily Mail in een artikel van juni 2009.

De laatste keer dat we iets van Osama hoorde, was in 2009. De terroristenleider dreigde het presidentiele vliegtuig Air Force One neer te halen, als Obama een bezoek zou brengen aan Saoedi-Arabië. Er gebeurde niets, in de voorafgaande jaren deed Osama ook al dreigementen aan het adres van Amerika en Engeland, ook toen gebeurde er niets.

Steeds weer gebruikte de Amerikaanse regering, toen onder leiding van George Bush, de dreigementen als rede voor de oorlog tegen het terrorisme. Op het hoofd van Osama werd een beloning gezet van 50 miljoen dollar en in een groots opgezette operatie werden alle gangenstelsels van Tora Bora minutieus onderzocht. Ook Obama zette de zoektocht door. Maar de gevreesde terroristenleider werd niet gevonden.

Maar wat als Osama al lang dood is en Amerika al jaren een potje blufpoker speelt? Wat als alle videoboodschappen van Osama nep waren? Het lijkt ongelooflijk, maar het zou de waarheid kunnen zijn.

Deze theorie werd als eerste genoemd in het Amerikaanse Spector magazine: “Er is meer bewijs voor de theorie dat Elvis Presley nog in leven zou zijn, dan dat er is voor het leven van Osama.”, aldus Professor Codevilla.

De man met de baard die we kennen uit de videoboodschappen is volgens de professor niet Osama: “In sommige video’s heeft hij een brede neus, in andere weer een smalle, tegelijk is zijn baard telkens anders van kleur en draagt hij soms wel sierraden en de andere keer weer niet.” Andere professoren menen dat de woorden die Osama gebruikt in strijd zijn met de Islamitische gebruiken. Zo refereert Osama in enkele videotapes aan God en de profeet Mohammed, iets wat een moslim nooit zo doen.

Ook volgens de schrijver van het boek ‘Osama Bin Laden: Dead or Alive?’ ligt de terroristenleider al jaren onder de zoden: “Osama Bin Laden stierf aan een natuurlijke dood als gevolg van een nierziekte, hij overleed op 13 december 2001.” De dood zou destijds zijn stilgehouden omdat president Bush het drie maanden na 9/11 te vroeg vond om zijn oorlog tegen het terrorisme te stoppen.

Het is uiteraard de zoveelste theorie, zoals er over 9/11 tientallen zijn, maar wie zegt dat de vreemdste complottheorieën pertinent niet waar zouden kunnen zijn?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Osama Bin Laden was al negen jaar dood’

  1. Pingback: Foto dode Osama bin Laden is nep | Hoax

  2. Pingback: Osama gebruikte Viagra en at het liefst watermeloen | Hoax

  3. Pingback: 8 complottheorieën over Osama Bin Laden | Hoax

  4. hk-g36c

    Hehe eindelijk komen mensen met de waarheid!
    Osama Binladen= illuminatie!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>