Jezus houdt van schone sokken

Het paasfeest is voor de Brit James Henderson dit jaar extra bijzonder. Tussen zijn schone was deed hij namelijk een wonderbaarlijke ontdekking. Een paar druppels bleekmiddel hadden in één van zijn sokken de afbeelding van Jezus achtergelaten. (zie foto)

James deed de bijzondere ontdekking toen hij op rondreis was door Europa. De sokken had hij een aantal weken nietsvermoedend vanuit de wasmachine, direct in zijn koffer gedaan. “Ik deed mijn sokken uit en plotseling zag ik de afbeelding. Ik kon het niet geloven. En mijn vrienden ook niet”, vertelt de verbaasde Brit aan The Daily Mail.

Henderson is niet gelovig, maar hij is niet plan zijn bijzondere ontdekking ooit weg te gooien: “Ik bewaar de sok op een speciaal plekje. Misschien brengt hij me ooit nog een keer geluk.”

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jezus houdt van schone sokken

  1. Erik

    Hmm… Wel gelovig dus :P

      /   Reply  / 
  2. Pingback: 10 opmerkelijkste Jezus verschijningen | Hoax

  3. Pingback: Jezus doet kiekeboe in Schiedam | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>