1 APRIL: Tattoos voor kinderen

Met een tatoeage ben je op het schoolplein natuurlijk helemaal de bom. Uit onderzoek van het Jeugdjournaal blijkt dat steeds meer kinderen graag een tatoeage willen. Drie van de vier kinderen vinden tatoeages stoer, en meer dan de helft zou er zelf wel een willen hebben.

Henk Schiffmacher start daarom een proef met kindertatoeages, waarbij kids eerst les krijgen over tattoos en er daarna een mogen laten zetten. Helemaal voor niets. Al meer dan honderd kinderen hebben zich opgegeven!

Deskundigen vinden het echter niet goed dat kinderen tatoeages krijgen omdat ze daar misschien later spijt zouden kunnen krijgen. Geen nood, de tatoeages zijn slechts plakplaatjes en zijn dit jaar de aprilgrap van het Jeugdjournaal.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “1 APRIL: Tattoos voor kinderen

  1. Pingback: Kodak introduceert fototatoeage | Hoax

  2. tattoo voorbeelden

    Zolang het plakplaatjes zijn is er geen reden voor paniek! Laat de kinderen er lekker van genieten om een plaatje te hebben op hun lichaam. Het gaat er toch weer af en ze zullen het toch wel beu zijn na een tijdje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>