Bigfoot gezien bij basisschool (YouTube)

Hoe je de media voor de gek houdt met nep-nieuws leren kinderen tegenwoordig al op de basisschool. Sinds het succes van een door schoolkinderen gemaakt filmpje, waarin een lerares een hamster plat stampt, is de opdracht ‘verzin een hoax’ vast onderdeel van het lespakket.

Zo proberen leerlingen van de Mariaschool ons momenteel voor de gek te houden met een filmpje van een Bigfoot, welke zou gezien op het schoolplein. Het harige beest is volgens de leerlingen van groep 8 duidelijk te zien. Maar met de media-aandacht wil het nog niet zo lukken op YouTube is het filmpje nog slechts 8 maal bekeken. Dat is voor deze leerlingen alvast de eerste onvoldoende voor het nieuwe jaar. Of heel misschien na ons berichtje een mager vijfje.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Bigfoot gezien bij basisschool (YouTube)

  1. Pingback: 10 mysterieuze Bigfoot waarnemingen | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>