Dronken man doodt Egyptische moordhaai

Strandgasten in Egypte kunnen weer veilig zwemmen. De haai die de zee de afgelopen weken onveilig maakte, is bij toeval gedood door een door een dronken Servische toerist.

Dragan Stevic liet zich samen met zijn vrienden vollopen op het strand. Om zijn vrienden te imponeren sprong de man van een duikplank, die was gesitueerd op een kunstmatig eilandje in zee. Bij zijn sprong kwam hij terecht op een hard voorwerp, dat later het hoofd bleek te zijn van de haai, welke afgelopen weken één toerist doodde en verschillende anderen verwondde. De haai overleefde de klap op zijn kop niet. Het beest werd door de politie de volgende ochtend dood op het strand aangetroffen.

De kater van de Serviër is zo zwaar dat hij zich niets meer van het voorval kan herinneren. Een van zijn drankvrienden vertelt het bizarre verhaal aan de pers: “Dragan gaf me zijn biertje, droeg me op om het goed vast te houden en liep naar de plank. Het ging zo snel dat we hem niet konden tegenhouden. Gelukkig hebben we dit ook niet gedaan.”

De burgemeester heeft laten weten trots te zijn op de Serviër en hem te willen belonen met een onderscheiding. Ook hoeft hij zijn vakantie niet te betalen. Of de haaiendreiging rond Sharm-el-Sheikh volledig voorbij is, is echter allesbehalve zeker. Het zou best kunnen dat er meerdere haaien voor de kust rondzwemmen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dronken man doodt Egyptische moordhaai

  1. Pingback: Dronken Kroatische haaienkiller is verzinsel | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>