‘Sint overweegt stappen tegen PowNed’

Sinterklaas mag dan wel het land uit zijn, de goedheiligman lijkt het nog steeds dwars te zitten hoe hij werd behandeld door Rutger Castricum. De Powned verslaggever trok Sinterklaas aan zijn baard, toen hij een bezoek bracht aan speelparadijs Ballorig te Amsterdam. De Sint overweegt aangifte te doen van het incident.

Castricum beweerde eerder op Twitter dat de baardtrekkerij een vooropgezette hoax was. Maar deze bewering wordt door aanwezige getuigen en het speelparadijs tegen gesproken.

Volgens onderzoek van Fok.nl is het speelparadijs zelfs van plan aangifte te doen. In een reactie ontkent het bedrijf enige betrokkenheid bij de actie. “Allereerst wil ik zeggen dat wij helemaal niets met deze actie te maken hebben. Wij waren net zo geschokt als jullie en dit mag zeker niet in een kinderspeelparadijs gebeuren. Wij zijn op het moment stappen aan het ondernemen tegen Powned. Ik wil u bedanken voor de link, want wij wisten nog niet dat het van Powned was. We hebben ook een kenteken en nog een filmpje.”

Tientallen PowNed leden hebben al laten weten hun lidmaatschap te hebben opgezegd. En volgens de Belgische pers is verslaggever Rutger Castricum al geschorst.

Zie filmpje

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Sint overweegt stappen tegen PowNed’

  1. Pingback: PowNed trekt baard Sinterklaas af voor groep kleuters (Youtube) | Hoax

  2. Z Piet

    Tegen de Kerstman loopt al 80 jaar een proces. Sinterklaas beschuldigd hem van valse concurentie en heeft een concurentiebeding aangespannen tegen hem.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>