PowNed trekt baard Sinterklaas af voor groep kleuters (Youtube)

Kijk dat noemen we nu journalistiek 2.0, gewoon baard Sinterklaas aftrekken, wanneer een groep kleuters toekijkt, dat is nu echt de diepgravende onderzoeksjournalistiek waar Nederland op zit te wachten.

Tijdens een sinterklaasfeest stormde verslaggever Rutger Castricum, verkleed als Sinterklaas, op de al aanwezige Sinterklaas af en begon de beste man toe te schreeuwen over een vermeende dubbele boeking. De aanwezige Sint probeerde het feest nog te redden door de kinderen te vertellen dat Castricum een ‘hulpsinterklaas’ was. Maar te laat, de brutale nieuwsverslaggever hing al in zijn baard.

En wie aan Sinterklaas komt, moet het hard verduren, de baardtrekkerij zorgt voor veel commotie op Twitter. Diverse mesnen melden hun lidmaatschap van de jonge publieke omroep op te zeggen.

Op zijn Twitter lijkt Castricum het ledenverlies van zijn werkgever nog te willen stoppen door te suggereren dat het allemaal een hoax is. Wij vinden deze baardtrekkerij sowieso geen humor om te lachen. Hoe je jouw lidmaatschap van Powned kan opzeggen, lees je hier.

Update: ‘Sint overweegt stappen tegen PowNed’

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “PowNed trekt baard Sinterklaas af voor groep kleuters (Youtube)

  1. Bart

    Of het een hoax is of niet zou ik liever van de ouders van de kinderen die er bij waren willen horen. Hebben die ingestemd met de opname respectievelijk uitzending van dit item?
    Hoe dan ook het is een slechte grap. Afgaande op de reacties op Twitter en Fok is de verontwaardiging groot en zijn er weinig mensen die er de humor van in kunnen zien.

      /   Reply  / 
  2. Piet

    Neppe actie rutger -1

      /   Reply  / 
  3. Rob

    Gewoon de stekker uit die omroep. Wat een stelletje idioten zijn dat daar zeg. En dat alles betaald met belastinggeld.

      /   Reply  / 
  4. Cornelis

    waardeloze goedkope klootzakken zijn die gasten van PowNed, Ik ben absoluut geen lid bij die klanten, maar opzeggen je lidmaatschap en totale mediastop voor deze zielige figuren. Zeer treurig nieuws !!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. Bart

    Via het forum van FOK! heeft men weten te achterhalen waar de opnamen gemaakt zijn. Het betreft het kindersspeelparadijs Ballorig Amsterdam Arena.
    Deze liet in een reactie het volgende weten:

    “Allereerst wil ik zeggen dat wij helemaal niets met deze actie te maken hebben. Wij waren net zo geschokt als jullie en dit mag zeker niet in een kinderspeelparadijs gebeuren. Wij zijn op het moment stappen aan het ondernemen tegen Powned. Ik wil u bedanken voor de link, want wij wisten nog niet dat het van Powned was. We hebben ook een kenteken en nog een filmpje.
    Mijn excuses voor het voorval.”

    Ik ben benieuwd of Bram Moszkowicz Rutger ook in deze zaak gratis bijstand wil verlenen.

      /   Reply  / 
  6. Pingback: ‘Sint overweegt stappen tegen PowNed’ | Hoax

  7. sander

    Whahahaha geweldig ik kan een ding zeggen pownews For the win net zoals geenstijl

      /   Reply  / 
  8. Bart

    Ik lees dat Rutger Castricum papa is geworden. Dus over een paar jaar zien we hem waarschijnlijk op zijn Babboe bakfiets naar het kinderspeelparadijs fietsen om het Sinterklaasfeest te vieren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>