Tweede minnares Obama heet Irene Schwoffermann?

5572852-2327529hoaxEen week geleden beschuldigde boulevardkrant The National Enquirer Obama van een affaire. De president zou zich hebben vergrepen aan partijmedewerkster Vera Baker, die overigens opvallend veel weg heeft van zijn halfzus Maya, op wie Obama stapeldol was.

Halfzus Maya en Vera Baker lijken overigens ook opvallend veel op Irene Schwofferman. Verdacht feitje: Er is maar een foto van Vera Baker op internet te vinden, terwijl elke andere foto waarop je Vera Baker denkt te herkennen van Irene Schwoffermann is. (kijk en vergelijk!)

De verdachtmaking wordt gedeeld door in een reactie op een Amerikaans weblog, waarvan de redacteur het zelfs waard vind om er een geheel artikel aan te wijden.

Ondertussen hebben wij alleen nog maar meer vragen? Zijn Vera Baker en Irene Koffermann echt dezelfde personen of lijken ze toevallig op elkaar? Maakte zij wellicht allebei seksafspraakjes met Barack Obama? En weerhielden de slippertjes Obama van een omstreden relatie met zijn eigen halfzus?

Gaat Obama vreemd?

Bekijk resultaten

Loading ... Loading ...

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>