Heeft Obama een affaire met Vera Baker?

hoaxobama.jpg.275Oeps, het ziet ernaar uit dat ook Obama, net als zijn collega Clinton een Lewinsky erop na hield. De Lewinsky van Obama heet Vera Baker (heeft een wikipedia) en was medewerkster bij het campagnebureau van Obama. Vera haalde miljoenen dollars binnen voor het financieren van de winnende Barack Obama campagne. En daarom zou de president nog bij haar in het krijt staan.

Update: Minnares Obama lijkt op zijn eigen halfzus

Het is niet de eerste keer dat Obama in verband wordt gebracht met Baker. De twee kennen elkaar al sinds 2004, toen Baker Obama’s assistente was. Ze zou destijds ontslag hebben moeten nemen omdat Michelle Obama lucht zou hebben gekregen van de intieme band tussen Baker en haar man. Een anti-Obama vereniging heeft zelfs 1 miljoen dollar beloofd aan diegene die gevoelige informatie heeft over een geheime ontmoeting.

Nu lijkt iemand toch eindelijk uit de school te willen klappen. Wanneer heel Amerika zijn adem inhoud omdat er een bomauto op Times Squar staat, vertelt een anonieme chauffeur zijn verhaal aan een verslaggever van het dubieuze tabloid the Enquirer.

Een limousine chauffeur claimt de twee in 2004 samen te hebben afgezet bij een hotel in Washington DC, hier zouden ze in het geheim een hotelkamer gedeeld hebben. Tot zover iets wat iedereen kon beweren, maar er schijnt zelfs een video opname te zijn. Welke overigens inmiddels alleen nog maar te vinden is op sites die direct je hele computer lamleggen met een Trojaans paard.

Of het verhaal klopt, daar valt over te discusseren. Het tabloid opent meestal met ufo waarnemingen of geestverschijningen van Elvis en is daarom nogal dubieus. Maar eens in de zoveel tijd heeft het blad toch een schokkende scoop, zo publiceerde het krantje als eerste over de Lewinsky affaire, de zwangere dochter van Sarah Palin, de ziekte van Michael Jackson en de affaire van Tiger Woods. Daartegenover staan echter drie maal zoveel fantastische bullshit verhalen.

Het is dus nog de vraag of Obama werkelijk met Vera Baker het bed deelde, maar er is een reële kans. Wij vragen ons af of Michelle zich zorgen maakt…

Update: Minnares Obama lijkt op zijn eigen halfzus

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Heeft Obama een affaire met Vera Baker?

  1. Pingback: SCHOKKEND: Minnares Obama lijkt op zijn eigen halfzus | Hoax

  2. Pingback: Tweede minnares Obama heet Irene Schwoffermann? | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>