1 APRIL: Nog meer Google aprilgrappen

02252006_google_girl1hoaxGoogle pakt vandaag extra uit in aprilgrappen. Zo verborg de zoeksite al een grapje in de aangegeven zoektijd. Waar Google normaal gesproken in seconden laat zien hoelang de zoekmachine erover doet om de resultaten te genereren zijn seconden vandaag vervangen door onder andere Jiffies, Microfortnights, Epochs, Planck times en zo verder.

Maar dit is niet de enige Google aprilgrap, zo start vandaag ook Google Romance, een datingsite die singels koppelt door middel van hun zoekopdrachten.

Topeka
En veranderde Google vandaag even haar naam in Topeka. Naar het Amerikaanse stadje dat vorige maand haar naam veranderde in Google. Google zocht een manier om Topeka te eren, na de naamswijziging die het zelf onderging. Met ingang van vandaag heet Google officieel: Topeka.

Topeka veranderde eerder haar naam in Google, om zo de testplaats van Google voor supersnel internet te worden.

Op de foto
Ook Reclamebureau Zicht kwam met een Google-gerelateerde 1 aprilgrap. Het bureau beweerde dat Google Maps nieuwe foto’s van ons land zou maken en dat ze je op de hoogte zouden brengen wanneer, zodat je op tijd voor de camera zou kunnen springen.

Meer 1 aprilgrappen

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “1 APRIL: Nog meer Google aprilgrappen

  1. Pingback: Google automatische auto vroege aprilgrap? | Hoax

  2. Pingback: Google haalt grap uit met Maps | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>