‘Patricia Paay (60) zwanger’

Patricia Paay is hard op weg een nieuw record op haar naam te zetten. Na de oudste playmate, zou Paay ook in de race zijn voor de vermelding van de oudste zwangere vrouw.

In een interview in de Telegraaf van zaterdag vertelt de diva dolgraag nog een kind wil te willen. Een tweede zwangerschap sluit ze daarom niet uit. “Ik mag dan 60 zijn, mijn lijf is nog prima in vorm. Natuurlijk heb ik dan wel een eiceldonor nodig”.

“In Italië heb je dokters die je daarbij kunnen en willen helpen. Het schijnt trouwens ook heel gezond te zijn om op oudere leeftijd nog een kind te baren. Die hormonen houden je vers”.

Of is juist dat laatste waarom Paay nog een kind wil, er goed uitzien is immers voor haar een eerste levensbehoefte. En als Patricia ook over 10 jaar nogmaals voor de Playboy uit de kleren wil, lijkt een zwangerschap onvermijdelijk.

Voor een notering in het Guiness Book of Records als oudste moeder zou Paay nog 6 jaar moeten wachten. Het record staat nu op naam van Carmen Bousada die op 66ste haar tweede kind ter wereld bracht. Carmen stierf dit voorjaar en werd 101 jaar.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Patricia Paay (60) zwanger’

  1. Laatbloeier

    Nu begin ik me toch af te vragen waar Patricia mee bezig is! Foto’s in de Playboy? Prima, ik vind het een goede zaak dat Patricia laat zien dat begerenswaardig zijn niet alleen is voorbehouden aan jonge strakke meiden. Maar nog een kind krijgen? Dat kind vraagt er niet om om een zoveel oudere moeder te hebben.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>