Blootreportage Particia Paay gephotoshopped?

paay“Alleen haar nagels zijn nep”, aldus Playboy-fotograaf Philip Riches over Patricia Paay. Deze uitspraak is waarschijnlijk een leugentje om bestwil, we weten best dat wie aan Patricia komt haar puntige hak tussen zijn ballen krijgt. Of anders met Matthijs van Nieuwkerk te maken krijgt. Dat weet inmiddels zelfs Theo Maassen.

Heeft de afdeling digitale beeldbewerking van de Playboy afgelopen week overuren gedraaid om Paay’s lichaam glad te strijken? Waarschijnlijk niet, dit omdat Paay haar eigen lichaam al aan alle kanten heeft laten bijschaven.

Dokter Schoemacher vertelt aan het weekblad Story: “Mijn collega dr. Stevens voerde in 2008 een MACS lift (milde facelift) bij Patricia uit. Daar bleef het niet bij, want gelijk met deze lift onderging ze een bovenooglidcorrectie. Zelf vul ik de lijntjes bij haar mond op. Dit noemt Patricia altijd richel-opvullers. Ook voer ik al jarenlang botox-behandelingen bij haar uit en vul ik de lippen op met Restylane.”

Maar dit zijn nog niet de enige correcties: “Naast de borstvergroting- en verkleining, MACS lift, botox-behandelingen, bovenooglidcorrectie, lipopvulling en opvulling van de lijntjes rondom de mond kreeg zij ook witte kronen over de tanden, een kincorrectie (‘die was te puntig’) én een liposuctie van billen en bovenbenen.”

Maar toch vinden wij dat Patricia ballen heeft om op haar leeftijd zichzelf zo te tonen en we moeten zeggen dat Paay er zeker niet slecht uitziet, voor haar leeftijd. Of zie jij liever Jerney Kaagman of Viola Holt?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Blootreportage Particia Paay gephotoshopped?

  1. brenda

    Dokter Shoemacher??? Sorry hoor, deze man is geen arts, is nooit afgestudeerd.
    Het is heel onbehoorlijk om zo over je clienten uit de school te klappen, als ik rijk en beroemd was ging ik zeker nooit naar die kliniek! Dit kost ze klanten denk ik.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: ‘Patricia Paay (60) zwanger?’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>