‘Gerard Joling opgepakt en in de cel’ (YouTube)

gerardjHet rommelt in de nationale artiestenwereld. Hoorde we net dat het zoontje van Topper René Froger in coma ligt, ontdekken we vervolgens een filmpje van die andere Topper Gerard Joling die door de politie wordt gearresteerd en nu zelfs in de cel zou zitten.

In het filmpje wordt een kale man die lijkt op Gerard Joling met handboeien afgevoerd door de politie. Volgens geruchten zou dit gisteravond hebben plaatsgevonden nadat hij een feestje zou hebben bezocht.

De Topper wordt onder begeleiding van een aantal agenten naar de politieauto gebracht. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Joling verzet zich duidelijk tegen zijn arrestatie.

Volgens roddelsite ShowBZ.nl heeft het management van de zanger aan hen exclusief laten weten dat de kale man ook echt Gerard Joling is. Wij zijn benieuwd voor welk merk Gerard Joling nu weer reclame probeert te maken. Tot nu toe is de Topper onbereikbaar voor commentaar, zit hij dan toch in een politiecel?

Update: De Telegraaf heeft inmiddels wel Gerard Joling zelf aan de telefoon gehad, hij ontkent echter dat het om een reclamestunt gaat:  “Oh is daar een filmpje van? Ja dat feestje is inderdaad uit de hand gelopen. Ik ben over de schreef gegaan. Ik mag er niets over zeggen want het onderzoek loopt nog.”

Lees ook: ‘Gerard Joling opgepakt met pot mayonaise’

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Gerard Joling opgepakt en in de cel’ (YouTube)

  1. TimboJimbo

    Beetje een stunt natuurlijk. Ben benieuwd wanneer het reclamefilmpje uitkomt. Tot die tijd genieten van alle ringtones van Gerard Joling op http://www.TimboJimbo.nl

      /   Reply  / 
  2. Pingback: ‘Gerard Joling opgepakt met pot mayonaise’ | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>