‘Maxim Froger in coma na schaatsval’

Het zoontje van Topper René Froger zou na een fikse val tijdens het schaatsen in coma zijn geraakt. Dit is op te maken uit verschillende krabbels op de fan-Hyves van Maxim en Didier Froger, die op dit moment meedoen aan de schaatswedstrijd ‘Kids on Ice’.

Op de Hyvespagina krabbelen jonge verliefde bakvissen, totaal in paniek dat Maxim tijdens het schaatsen op zijn slaap is gevallen en in coma ligt. De berichten op de Hyves zijn behoorlijk gedetailleerd, er wordt zelfs in vermeld in welk ziekenhuis de kleine Topper zou liggen.

Enkele krabbels:
hij had hoofdpijn
en was aan het schaatsen.
en viel toen idd. op zijn slaap.
en nu ligt die in het ziekenhuis in blaricum in coma.
xkus.

heej maxim,
sterkte
sneu voor je dat je in coma ligt
bterschap
hoop dat je snel beter bent
ik heb gehoord wat er is gebeurt
ik hoorde dat je ging schaatsen en dat je met hoofdpijn ging schaatsen en dat je op je slaap viel.
dat doet heel erg pijn .
ik vind het super sneu voor je
hoop dat je snel beter word
xx

Tevens staan er op de site veel steunbetuigingen en beterschapwensen. Moeder Natasja Froger meldt echter in RTL Boulevard dat alles goed is met haar zoon: “Maxim zit gewoon thuis huiswerk te maken.” De krabbels zijn volkomen uit de lucht gegrepen. Natasja heeft geen idee waar de berichten vandaan komen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Maxim Froger in coma na schaatsval’

  1. Pingback: ‘Gerard Joling opgepakt en in de cel’ (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>