13-jarige vader is verzinsel ouders

Dat zagen we natuurlijk al langer aankomen. De 13-jarige babyface Alfie Patten is niet de vader van het pasgeboren kindje van zijn vriendinnetje Chantelle Stedman.

Een vriend van de familie heeft aan de krant verteld dat het hele verhaal is verzonnen. De familie wilde met de publicatie van het sprookje geld binnenhalen om de baby te verzorgen.

Maar de 13-jarige Alfie wil hier niets van weten: “Alfie Patten, I’m the daddy, if not **** you all I’ll still be there”, staat er op zijn shirt te lezen, verder onthoudt hij zich van elk commentaar.

Wie nu wel de vader van de kleine dreumes is; dat is volkomen onduidelijk. Direct na de geboorte meldde zich al twee andere jongens, die ook ‘doktertje hadden gespeeld’ met de 15-jarige moeder. Nu blijkt dat het sletje negen maanden geleden met nog vier andere jongens vieze spelletjes heeft gespeeld.

Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de ouders, misschien wel bijna genoodzaakt waren, de leugen te verzinnen. “Het gezin heeft het niet breed, aan de krant vertellen dat, de veel jonger lijkende, Alfie de vader is, is een mooie publiciteitsstunt, waar kranten duizenden euro’s voor over hebben”, aldus Clive Sim, vriend van de familie.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “13-jarige vader is verzinsel ouders

  1. Pingback: Telegraaf wordt wakker: Alfie (13) toch niet vader | Hoax

  2. Pingback: Best hoax ’09: 13-jarige wordt vader | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>