13-jarige is de vader niet, 16-jarige eist kind op

De Britse 13-jarige babyface Alfie Patten schijnt niet de vader te zijn van het pasgeboren kind van zijn 15-jarige vriendinnetje Chantelle Steadman.

Een tweede tiener beweert ook doktertje te hebben gespeeld te hebben met Chantelle (de slet). “Mijn vrienden zeggen allemaal dat deze baby mijn ogen heeft. Zelfs mijn moeder zegt het”, stelt het knaapje tegen News of the World.

De 16-jarige Richard Goodsell eist nu een DNA-test om zijn vaderschap te bewijzen. “Als ik de vader ben, dan heb ik het recht dit te weten”, aldus de wijsneus.

Maar Richard is niet de enige die mogelijke vader zou kunnen zijn. Zijn vriendje Tyler Barker (14), heeft aan een plaatselijke krant verteld ook vieze spelletjes te hebben gedaan met Chantelle. Dit zou nu precies negen maanden geleden zijn, of deze kleuter ook een DNA test eist is nog niet bekend.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “13-jarige is de vader niet, 16-jarige eist kind op

  1. Pingback: Best hoax ā€™09: 13-jarige wordt vader | Hoax

  2. Daniel-Catalin

    Illusion4u Dating Online! Matrimoniale cu poze, intalniri pe net, relatii si prieteni online. Cauta utilizatori singuri cu poze, trimite mesaje in site, comunica in chat, scrie un blog sau in forum.

    http://illusion4u.com/

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>