Acteurs met nepgeweren opgepakt bij NAVO

Een aantal als Talibanachtige figuren verklede Nederlandse acteurs zijn in de boeien geslagen. Ze reden in een open terreinwagen vol met nepgeweren door Brussel en kregen heel toevallig net voor het hoofdkwartier van de NAVO een klapband.

Het viertal maakte opnamen voor het allernieuwste au-mijn-klauw-is-eraf vuurwerkcampagne spotje. In het filmpje gaan Talibanachtige figuren met kalasjnikovs op weg om vuurwerk te kopen in België.

“Het liep effe flink fout”, zegt campagneleider Cees Meijer woensdag in het Gazet van Antwerpen. “De hele crew heeft een dag in een Brusselse cel gezeten. De veiligheidsdiensten van de NAVO vertrouwden het zaakje niet. Zelfs niet toen ik onze voorlichtingsfilmpjes van vorig jaar toonde om de acteurs en crew vrij te krijgen. ’Idioten, we hadden jullie omver kunnen schieten’, kreeg onze filmploeg te horen.”

Bekijk ook alle andere nieuwe vuurwerkcampagnespotjes


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>