Al Qaida sluit verbond met België

De terroristenorganisatie van Osama Bin Laden heeft een verbond getekend met de Belgen. De twee werken aan een verregaande samenwerking welke wordt vastgelegd in het Flemish Liberation Army Against Freedom, ook wel het FLAAF.

Al Qaida ziet veel overeenkomsten met onze zuiderburen: “Ook Belgie is al eeuwen verwikkeld in een strijd, de taalstrijd. En we kunnen er legaal vuurwerk inslaan”, laat een woordvoeder van het FLAAF ons weten.


Vrienden en vijanden, in de strijd tegen de as van het kwaad. Ziehier de nieuwe geniale ik-heb-au-aan-mijn-klauw vuurwerkcampagne. Wij voorspellen dat de relatie tussen Nederland en Belgie door deze filmpjes wellicht wel wat onder druk zal komen te staan. Overigens betwijfelen wij ook hoe lang de filmpjes op YouTube blijven staan, er is er al tenminste één verwijderd.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Al Qaida sluit verbond met België

  1. Pingback: Acteurs met nepgeweren opgepakt bij NAVO | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>