Doodgewaande Jody Bernal pislink

Nadat Wilma Nanninga zondagochtend per ongeluk een nepbericht van een Zwitsers persbericht overschreef, dacht heel Nederland voorlopig verlost te zijn van de Que Si Que No-zanger. Volgens het nepbericht van een zogenaamd Zwitsers persbureau was hij met zijn snowboard in de Zwitserse Alpen tegen een boom geknald en verongelukt.

Maar niets was minder waar, Jody Bernal zingt nog altijd het hoogste lied en is woedend op de zieke geest die hem gistermorgen op internet doodverklaarde.

Het toeval wil dat de zanger deze periode op wintersport zou gaan, maar de vakantie moest afzeggen vanwege zijn werkzaamheden. “Toen ik wakker werd had ik tientallen oproepen gemist, sms-berichtjes en voicemails van familie, vrienden en bekenden. Wat is er aan de hand?, denk je dan geschrokken,” zegt een boze Bernal, die gewoon in Nederland is.

Een van de bezorgde telefoontjes was Jody’s moeder, zijn enige en grootste fan: “Gelukkig zat er maar tien minuten tussen haar en mijn telefoontje, zodat ze redelijk snel gerustgesteld was. Ik ben vandaag vrij en ga straks naar haar toe om haar eens lekker te knuffelen.”

Bernal zegt best tegen een geintje te kunnen, maar een de doodmelding gaat hem duidelijk een stap te ver. Opmerkelijk omdat hij zich onlangs nog door de New Kinds liet ‘doodschieten’. De zanger is van plan de onderste steen boven te krijgen en deze tegen het hoofd van de dader te gooien. “Ik vrees echter dat we er weinig aan kunnen doen. Ik heb ook echt geen idee wie er achter zou kunnen zitten”, aldus Bernal in het Algemeen Dagblad.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Doodgewaande Jody Bernal pislink

  1. Pingback: Wilma Nanninga vermist, plezierjacht gezonken | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>