‘Wikileaks lekt naaktfoto spionne Anna Chapman’

Eindelijk eens gevoelige informatie waar we iets aan hebben. Vanochtend heeft Wikileaks verschillende mailtjes online gezet met naaktfoto’s (zie nsfw foto!) van de sexy Russische spionnen Anna Chapman doorsturen. De mailtjes zijn verstuurd door verschillende hooggeplaatste ambassadeurs. De sexy spionne werd dit voorjaar ontmaskerd.

Volgens de Amerikaanse site TheSpoof zien we Chapman in diverse gewaagde standjes op de eettafel, in het zwembad en gewoon op de bank. Chapman had naast haar job om gevoelige regeringsinformatie los te peuteren, waarschijnlijk ook de missie de gemiddelde penislengte van een Amerikaanse ambassadeur te onderzoeken.

Er gaan tevens geruchten dat er naast foto’s van de roodharige Chapman ook naaktfoto’s zouden bestaan van haar sexy naamgenoot Anna Fermanova en de deze week ontmaskerde Katia Zatuliveter. Deze kiekjes zouden in de loop van volgende week online komen. Of de meisjes ook het bed hebben gedeeld met Wikileaks-baas Julian Assange is nog niet duidelijk.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Wikileaks lekt naaktfoto spionne Anna Chapman’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>