Dominee: ‘Die bobbel was een banaan in mijn broek’

waarofnietwaarEen Engelse dominee, aangeklaagd wegens ontucht met een 12 jarig meisje, komt voor de rechtbank met een onwaarschijnlijke smoes. De gelovige ontkent dat hij het meisje onzedelijk heeft bejegend. “Wat het meisje voelde, moet de banaan zijn die in mijn broekzak stak“, aldus David Morris (60).

Het slachtoffer, nu 26 jaar, beweert dat dominee Morris tijdens de bijles Engels, haar hand naar zijn kruis leidde. “Ik voelde daar toen een bobbel”, aldus het slachtoffer.

Aan de rechter verklaarde het slachtoffer ook dat de dominee destijds met haar en haar zus ondergoed ging kopen in de stad: “Ook trakteerde hij ons op een glaasje cider in een pub.”

Of de rechter het smoesje van de dominee gelooft, is nog niet duidelijk. Haar ouders dragen de dominee sinds het voorval echter nog steeds op handen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dominee: ‘Die bobbel was een banaan in mijn broek’

  1. Pingback: Lerares is te sexy (YouTube) | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>