Lerares is te sexy (YouTube)

Een Italiaanse moeder heeft haar zoon van school afgehaald, omdat ze vond dat de nieuwe lerares te sexy was. Ook andere ouders moeders bij de schooldirectie hun beklag over lerares Ileana Tacconelli, die op verschillende gewaagde YouTube filmpjes is te bewonderen. Van vaders heeft de school echter geen klachten te zien is.

De sexy filmpjes zijn gemaakt tijdens de modellencarrière, die de lerares tot voorkort had. De lerares zou “te aantrekkelijk” zijn en zo “teveel afleiden”, aldus de bezorgde moeders.

De directie blijft echter achter de 28-jarige docente staan en is niet van plan de lerares te ontslaan: “Ileana voldoet aan alle strenge toelatingseisen om bij ons les te mogen geven. We zijn erg tevreden met haar.”

De zoon van de bezorgde moeder, gaat vanaf deze week naar een andere katholieke school, waar mannelijke priesters de leerlingen spelletjes leren met hun banaan.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>