Wilma Nanninga trapt in BNN bevallingshoax

Toen tijdens de opname van de IQ-quiz ineens de vliezen van een zwangere deelneemster braken, zag Wilma haar scoop. Maar ze had beter vroeg naar bed kunnen gaan, de bevalling was een opzetje van BNN.

Bij vraag 22 braken de vliezen, van de hoogzwangere vrouw. Het vruchtwater spoot in het rond, gelukkig had Valerio een doekje bij de hand. Later in de uitzending bleek de vrouw een actrice en werden er twee vragen over haar nepbevalling gesteld. Zo konden er extra punten verdiend worden als je de naam van de actrice en de kleur van Valerio’s doekje had onthouden.

Wanneer de vliezen braken typte Wilma als een razende haar berichtje en gooide het op haar webstek van de Telegraaf. Overigens heeft ze toen bleek dat de bevalling nep heeft ze het bericht snel even aangepast en de titel tussen aanhalingstekens gezet.

Zie hieronder het origineel:

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Wilma Nanninga trapt in BNN bevallingshoax

  1. Pingback: Best hoax ’09: Januari houdt zich schijndood | Hoax

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>