Michael Williams geeft geld weg

Dat is even geluk hebben, Credit Suisse Bank Londen geeft geld weg. Één van zijn klanten heeft al een tijdje een tuin op zijn buik en ook geen erfgenamen. Dus zit de bank met 16,4 miljoen dollar in zijn maag.

En dat mag jij en ook ik hebben. We hoeven de dooie Gabriella Chavez alleen maar even te adopteren, dan krijgen we hup, de miljoenen op onze account. Overigens steekt de betrouwbare bankmedewerker ook 60% in zijn zak, maar alles is legaal volgens de wet.

Gewoon al je persoonlijke gegevens mailen en voor je het weet ben je miljonair. Of juist het tegenovergestelde, hoe werkte dag ook alweer met dit soort mailtjes?

De originele spammail:

Ik ben Dr.Michael Williams Van Harlsden, North West London, hier in Engeland. Ik werk voor Credit Suisse Bank Londen. Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat zal een enorm voordeel voor ons beiden. In mijn departement, waaronder de bedrijfsleider (Greater London Regional Office), ontdekte ik een verlaten bedrag van $ 16,4 miljoen VS-dollars (zestien miljoen vierhonderdduizend Usa Dollars) in een account die deel uitmaakt van een van onze buitenlandse klanten Late Mr.Gabriella Chavez, die helaas verloor zijn leven in de nieuwere auto bomexplosies in Londen, met inbegrip van zijn vrouw en enige dochter.

De keuze van het contact met u wordt gewekt geograpgical uit de aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van de transaction.and de vertrouwelijkheid in dit document. Nu onze bank heeft gewacht voor een van de bloedverwanten tot come-up voor de bewering, maar niemand heeft gedaan that.I persoonlijk in het ongelijk is gesteld bij het lokaliseren van de verwanten van 2 jaar nu, zoek ik je toestemming om je als nabestaande / Zal Begunstigde van de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16,4, Million Dollar kan worden betaald aan jou.

Dit zal worden uitbetaald of worden gedeeld met deze percentages, 60% naar me en 40% voor jou. Ik ben verzekerd van alle noodzakelijke juridische documenten die kunnen worden gebruikt om een back-up van deze eis die wij stellen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om aan te tonen dat u de rechtmatige begunstigde. Het enige wat ik nu nodig is uw eerlijke Co-operation, Vertrouwelijkheid en Trust, zodat wij zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd uit hoofde van een legitieme regeling die u beschermt tegen eventuele schending van het recht.

Alsjeblieft, geef mij het volgende: zoals we hebben 5 dagen om het uit te voeren door. Dit is zeer Urgent PLEASE.

1. Volledige naam
2. Uw Private mobiele telefoonnummer of een mobiele telefoon
3. Uw woonplaats adres

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht met vermelding van uw interesse zal verstrekken u meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw besluit eerder dan hou me op te wachten.

Met vriendelijke groet.
Dr.Michael Williams

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Michael Williams geeft geld weg

  1. hillie

    ja wat is waar en wat is niet waar, in alle gevallen van dergelijke post willen bijden partijen winst boeken.. dus ik zeg ja stort uw geld maar op mijn rekening in nederland..dan komt de andere partij al reeds met een korting van 60%
    voor eigen zak.. en de andere 40 prosent wil onze belasting..o-k blijft over te betalen door aanvraager ..een heleboel geld… immer,s ik wou toch gratis ervenis…mag ik ook de tekorten betalen…dank u..

      /   Reply  / 
  2. LZ.Tari

    Geeft aan mensen die nodig hebt.

      /   Reply  / 
  3. LZ.Tari

    Wat is de bedoeling daar van ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>