Jouw hoax op Nu.nl?

Zin om jouw vrienden eens goed voor de gek te houden met een nep-nieuwsbericht? Deze tool maakt dat maken het je wel heel erg makkelijk, op deze site plaats je jouw nieuws direct in de headlines van Nu.nl, grote kans dat iedereen erin trapt. Dus succes verzekerd, voor jouw eigen hoax.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jouw hoax op Nu.nl?

  1. Ben

    Het succes van een goede spelling is hier echter niet verzekerd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>