Lesbisch model in nu homo

Eens ging de 31-jarige Adrian Dalton door het leven als de blonde stoot Katherine, maar hoe vrouwelijk ze er ook uit zag, van binnen voelde ze zich een man en ze viel op vrouwen. “Veel mannen waren geïnteresseerd in mij, maar dat was moeilijk omdat ik mij niet als vrouw zag.”

Nu na een geslachtsoperatie voelt Adrian zich eindelijk compleet en fantastisch. En ze valt ineens op mannen: “Ik was in mijn tienerjaren aangetrokken tot vrouwen, maar nu beschouw ik mezelf als homofiel.” Adrian heeft al mannelijke genitaliën over een jaar krijgt hij een implantaat waarmee hij ook erecties kan krijgen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>