Leraar is een kouwe kikker

Leraren pesten is hobby nummer 1 van brugpiepers. Lerares Beth Champion uit het Amerikaanse Dennis Township besloot de rollen eens om te draaien en gaf het onschuldige meisje Robin Grace een koekje van eigen deeg. Tijdens de les mocht de klas kikkers gaan ontleden. En laat het studentje nou net twee kikkers als huisdier hebben.

Omdat de wet het toestaat, hoefde Robin niet zelf het mes in de kikkers te zetten, maar lerares Beth, evil als ze was, vond wel dat het meisje moest toekijken hoe haar klasgenoten de kikkers in stukjes hakten. Pas toen mocht Robin het lokaal verlaten.

Eenmaal terug in de klas, vond de brugpieper een latex handschoen met kikkerhuid in haar tas. Ook moest de kikkerliefhebster van de lerares een tas aannemen waarin een afgehakt kikkerhoofdje zat.

Het was maar een grap, aldus de venijnige lerares achteraf. Gekeken wordt nu of ze te ver is gegaan in het pesten van de brugpieper. Een kouwe kikker hoor, die Beth Champion.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>