Meterslange slang gefotografeerd in Borneo

Borneo heeft al jaren zijn eigen monster van Loch Ness, als we de legende mogen geloven leeft er in de Baleh rivier een slang van tientallen meter lang. Nabau noemen de dorpsbewoners het beest. Nooit eerder was het glibberige beest op de gevoelige plaat vastgelegd, tot deze maand…

De foto’s zouden vanuit een helikopter zijn genomen, door onderzoeker Sibu, die al een tijdje de waterstand van de rivier in de gaten houdt.

Maar wij hebben het vermoeden dat Sibu ons loopt te besodemieteren, de foto’s zwerven namelijk al jaren op Internet rond, zie dit YouTube filmpje, toegevoegd op 28 juli 2007.

Typisch gevalletje photoshop, daar zijn we snel uit. Daarentegen zijn de lokale dorpsbewoners nog niet uitgepraat over Nabau.

Zeker omdat er onlangs in Colombia een kolossaal karkas van een wurgslag gevonden werd, het lijk was zo groot als een autobus, waarschijnlijk omdat de slang zich dagelijks volgepropte met krokodillen. Het lijk was van een slangsoort die al jaren is uitgestorven, toch zijn de bewoners langs de Baleh rivier overtuigd dat er nog zeker ééntje nog in leven is.

De grootste hoax en broodje aap verhalen, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>