Berlusconi berooft bank in Turijn

Dat de Italiaanse premier Silvio Berlusconi zich soms bezighoudt met dubieuze criminele praktijken is een openbaar geheim. Maar dat de beste man een bank zou overvallen, hadden we nooit kunnen denken.

Toch rende de premier donderdag zwaaiend met een pistool een bank in Turijn binnen. En hij was niet alleen, hij werd geholpen door twee van zijn ministers.

Enkele bankovervallers dachten met een paar maskers van de flamboyante premier en twee andere politici de ideale vermomming gevonden te hebben om eens een grote slag te slaan.

Maar juist door het opvallende verkleedpartijtje werden de beveiligingsbeelden van het gewapende drietal razendsnel verspreid via het internet. De nep- Berlusconi en één van zijn helpers slapen vanavond op het politiebureau.

De Italianen kunnen er wel om lachen, maar merken op dat de echte Berlusconi zijn illegale praktijken toch iets minder opvallend en subtieler uitvoert.

De grootste hoaxen en pranks, lees je elke dag op hoax.blog.nl

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Berlusconi berooft bank in Turijn

  1. André de Hooge

    Una giornata particulare!!! Molto bene!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>