Brandweermannen redden plastic paard

Een Brits brandweerkorps heeft een nep-paard van de verdrinkingsdood gered. De groot uitgevallen my little pony (schoon aan de haak: 250 kilo) was pardoes in het zwembad beland. De reddingsoperatie kostte de brandweer 5000 pond. (tegenwoordig gewoon ook 5000 euro)

Het is niet de eerste keer dat het corps het speelgoedpaard moest redden. Twee weken geleden trokken ze haar al uit een vieze moddersloot en enkele dagen ervoor moest ze worden gered uit de sterke stroming van de Thames.

Geen grap, de reddingsoperaties zijn een oefening, door het corps zelf in scène gezet. “Het redden van dieren is een complexe opdracht, die wij uiterst serieus nemen”, laat de commandant weten.

Deden de Nederlandse spuitgasten dat ook maar, die lieten onlangs nog een aantal reeën hartstikke verdrinken toen deze door het ijs gezakt waren.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>