Russische astronauten zien ufo’s

Russische kosmonauten hebben nooit officieel melding gemaakt van ufo’s, maar de voormalige Russische ruimtereiziger Vladimir Kovalenok, heeft wel degelijk vreemde en onverklaarbare dingen gezien.

Zijn eerste ‘close encounter’ met een marsmannetje was aan boord van het ruimtestation Saluyt: “Ik zag een vreemd voorwerp in een baan om de aarde. Ik vroeg mijn collega om een foto te maken. Maar terwijl hij die camera zocht, ontplofte het voorwerp, het barste in twee delen en er was zoiets als een brug die de twee delen verbond. Het leek op een halter”, aldus Kovalenok.

Op een van zijn andere missies heeft de kosmonaut het meegemaakt dat een videorecorder spontaan aansloeg en precies Spielberg’s ET afspeelde. Dat moet toch een teken zijn!

Later zag hij een naaldvormig voorwerp. Een collega Astronaut Musa Maranov die het geval filmde, waarschuwde de bemanning nog, maar niemand is er tot nu toe in geslaagd het voorwerp te identificeren.

En dit zijn zeker niet de enige onverklaarbare verschijnselen. Maar voor alle ‘believers’ nu keihard: ‘zie je wel’ gaan roepen. Russische psychologen waarschuwen voor de ‘veranderende toestand van bewustzijn buiten de dampkring’. Hierdoor is hallucineren en het zien van vreemde schepsels, dieren en buitenaardse wezens, de normaalste zaak van de wereld.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Russische astronauten zien ufo’s

  1. arubana

    is dat bewezen?! nee

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>