Schuld aflossen met een getekende spin

Blogger David Thorne probeert al geruime tijd zijn schuld van $233.95 af te lossen met een getekende spin met zeven poten en hij is een volhouder.

Op acht oktober verstuurde hij zijn eerste tekening, met de mededeling: “Ik heb op dit moment geen geld, maar ik stuur u deze tekening van een spin, welke ik heb getaxeerd op $233.95, ik hoop dat ik zo aan uw wensen ben tegemoetgekomen.”

Helaas voor David, accepteerde zijn schuldeiser de tekening niet en stuurde deze op verzoek van hem weer terug.

In een tweede poging stuurt hij zijn schuldeiser een tekening van een spin met acht poten: “Ik moet bekennen dat ik per ongeluk een vergissing heb gemaakt. Ik probeerde mijn schuld af te lossen met een tekening van een spin met zeven poten, waarschijnlijk heeft u mijn tekening daarom niet geaccepteerd. Om tegemoet te komen aan uw eis, stuur ik u nu een tekening van een spin met acht poten.”

Hulde voor David, als hij ooit een schuld bij ons krijgt, dan schelden wij deze nu alvast kwijt! Lees hier de originele mailwisseling terug.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>