Els Wittem zoekt vriendjes op Hyves

De Belgische vrouw die ons en vele andere blogs de afgelopen dagen lastig viel met haar pinokkioverhalen, heeft een profiel (met foto) gemaakt op Hyves. Het liegbeestje heeft nog geen vrienden, maar wel een aardige krabbel van Mike. Bij haar Wiewatwaar meldt Els verrassend dat ze op zoek is naar een baantje.

We kennen Els van haar bedelberichtjes over haar gehandicapte zoon, frappant is echter dat haar zoon, de ene keer 11 is en de andere keer 7, ook vertelt Els soms dat ze getrouwd is, terwijl ze even later weer liegt dat haar man haar in de steek gelaten heeft.

Of dit hyves profiel de echte identiteit van Els is, weten we niet. Ze staat in ieder geval niet in de Belgische witte gids. Els kan ook nog steeds een grap zijn van twee Belgische kleuters of het profiel van een Koreaanse spamhoer, die een cursus Nederlands heeft gevolgd.

Lees ook:

Els Wittem liegt ook op hoax.blog.nl
Virtuele Els Wittem liegt alles bij elkaar (van collega Nieuwemedia.blog.nl)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>